General Aviation staat onder druk 

 

General Aviation staat in Europa onder druk; het luchtruim wordt primair voor de Mainports en de militaire luchtvaart ontworpen, waardoor de mogelijkheden voor General Aviation in toenemende mate worden beperkt. General Aviation vliegactiviteiten worden verdrongen naar kleinere luchthavens die met moeite kunnen overleven.

Daarnaast nemen de kosten van brandstof, onderhoud, landingsgelden en door regeldruk, zoals het verplichte gebruik van mode-S transponders, 406 ELT’s en 8,33 MHz radio’s toe.

Air Waterland 

 

Air Waterland, general aviation specialist in hart en nieren, is zich hiervan terdege bewust en zorgt ervoor dat de kosten voor General Aviation gebruikers beperkt blijven door het leveren van een aantal specifiek op deze markt gerichte diensten zoals; aan-, en verkoopbemiddeling, Pilot Owner Maintenance, camo, consultancy en vliegopleidingen.

Aquila dealer

 

Vliegscholen, clubs en privé vliegers kunnen hun exploitatie kosten sterk reduceren door gebruik te maken van moderne efficiënte en mooie Aquila vliegtuigen die met een zeer laag brandstofgebruik, en lage onderhoudskosten het vliegen weer aantrekkelijk kunnen maken.

Air Waterland is importeur van deze Duitse kwaliteit zeer goed gebouwde composiet, full glass VLA vliegtuigen. Daarnaast beschikken we over een vlieger opleidingsprogramma om met minimale kosten en goede begeleiding een opleiding van RPL, PPL tot CPL te volgen.

Uitnodiging voor bezoek aan de Aquila fabriek

Graag willen we u laten kennismaken met het toestel van morgen! Dat kan al vandaag, maar ook tijdens uw bezoek aan de Aquila fabriek kunt u in Berlijn (Schonhagen, http://www.edaz.de/) het productieproces van de Aquila A211 bekijken. Tevens bestaat er hier de mogelijkheid om een proefvlucht te maken in de Aquila, ook de Garmin glass uitvoering zal voor u beschikbaar zijn.

Kom dan naar Berlijn of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking! Op deze dagen ontvangen wij u graag en laten u graag het productieproces en onze demonstrator zien.


We zien uw aanmelding graag tegemoet, geef u nu op per email of telefoon: Info@airwaterland.nl of 0320-416826

Air Waterland

Flamingoweg 10

8218 NW Lelystad

 

Tel: 0320 416826

Email: info@airwaterland.nl

 

Postbus 1002

8200 BA Lelystad

 

KvK nr: 39060441

BTW nr: NL8039.98.922.B01

op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing