AWL logoConsultants and Surveyors since 1995

Vulcanair reseller

 vulcanair

Vulcanair is in 1996 opgericht en heeft haar stempel gedrukt op de Kleine luchtvaart door Italiaanse kwaliteit en stijl in de vliegtuigontwerpen terug te laten komen. Vulcanair's mission is om een dominante positie en respect te verkrijgen in de General Aviation wereldwijd, door grote klant tevredenheid en geweldige innovatieve, en zeer betrouwbare en vliegtuigen te ontwerpen en af te leveren.

De Vulcanair V1.0 is een heel goed en goedkoop alternatief voor de Cessna 172.

Air Waterland, general aviation specialist in hart en nieren, is zich hiervan terdege bewust en zorgt ervoor dat de kosten voor General Aviation gebruikers beperkt blijven door het leveren van een aantal specifiek op deze markt gerichte diensten zoals; aan-, en verkoopbemiddeling, Pilot Owner Maintenance, camo en consultancy. Onze klanten bevinden zich in heel Europa.

Kaart Europa AWL2

Aquila agent

Aquila logo 

Vliegscholen, clubs en privé vliegers kunnen hun exploitatie kosten sterk reduceren door gebruik te maken van moderne efficiënte en mooie Aquila vliegtuigen die met een zeer laag brandstofgebruik, en lage onderhoudskosten het vliegen weer aantrekkelijk kunnen maken.

Air Waterland is importeur en reseller van deze met Duitse kwaliteit zeer goed gebouwde composiet, full glass VLA vliegtuigen.  

Uitnodiging voor bezoek aan de Aquila fabriek

Graag willen we u laten kennismaken met het toestel van morgen! Dat kan al vandaag, maar ook tijdens uw bezoek aan de Aquila fabriek kunt u in Berlijn (Schonhagen, http://www.edaz.de/) het productieproces van de Aquila A211 bekijken. Tevens bestaat er hier de mogelijkheid om een proefvlucht te maken in de Aquila, ook de Garmin glass uitvoering zal voor u beschikbaar zijn.

Kom dan naar Berlijn of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking! Op deze dagen ontvangen wij u graag en laten u graag het productieproces en onze demonstrator zien.


We zien uw aanmelding graag tegemoet, geef u nu op per email of telefoon: Info@airwaterland.nl of 0320-416826

Air Waterland

Flamingoweg 10

8218 NW Lelystad

 

Tel: 0320 416826

Email: info@airwaterland.nl

 

Postbus 1002

8200 BA Lelystad

 

KvK nr: 39060441

BTW nr: NL8039.98.922.B01

op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing